Tine-ma minte
Ai uitat parola?


Pentru o cautare mai eficienta, va rugam sa cautati dupa marca si model!
 

Accesorii auto tuning

 

  Partener oficial

 
Contact rapid
 
modalitati de plata
 

  Ne gasesti si pe:

 
Versiune de mobil
Despre noi

DESPRE NOI

Compania a fost infiintata in anul 2007 din dorinta de a aduce pe piata accesoriilor auto din Romania produse de calitate, modele unice si care sa satisfaca toate preferintele clientilor. Inceputul activitatii a fost marcat de comercializarea produselor de iluminat auto, in special kituri xenon.

In anul 2010, compania a incheiat parteneriate de distributie exclusiva in Romania cu firme de reputatie si traditie in domeniul tuning-ului auto, aducand un plus de valoare pe piata auto locala.

Oferta de produse s-a extins si diversificat continuu, cuprinzand pe langa traditionalele produse de iluminat - kituri xenon, led markers, angel eyes, lumini de zi si alte diverse produse cum ar fi: pachete exterioare, accesorii de tuning exterior, accesorii SUV, folie / colant auto, etc. Produsele din oferta companiei au fost intotdeauna aliniate noilor tehnologii si modele aparute pe piata auto internationala, compania pastrand mereu aceeasi dinamica de adaptare la conditiile si tendintele pietei.

VIZIUNEA SI VALORILE NOASTRE

Oferim o gama completa de produse si accesorii tuning de calitate dorind sa dezvoltam cu fiecare client un parteneriat de durata. Asiguram montajul de specialitate al pieselor si accesoriilor auto si de tuning, sprijinindu-ne clientii in gestionarea eficienta a timpului si resurselor. Interesele si satisfactia clientilor constituie intotdeauna o prioritate.


Principalele valori care ghideaza activitatea companiei sunt dinamism in adaptarea ofertei la tendintele pietei, excelenta in Serviciul Clienti, disponibilitate in a oferi solutii si asistenta de specialitate.


Echipa companiei se caracterizeaza prin dedicatia, dorinta de a oferi servicii de calitate, nivelul ridicat de profesionalism iar produsele comercializate beneficiaza de preturi competitive atat pe piata din Romania cat si din Europa si de o varietate menita sa castige respectul si multumirea clientilor.